Exposities

At Flierman exposeert aquarellen Meer

AQUARELLEN VAN AT FLIERMAN

Van 10 februari tot en met 11 april 2020 exposeert de BBKK aquarellen van At Flierman uit Eefde, in Cultuurhuus Braakhekke te Bathmen.
Het geëxposeerde werk bestaat uit stads- en strandgezichten en stillevens.

Flierman was in de leer bij Jacques Marris en bij Marius van Dokkum, waar hij zich bekwaamde in de technieken van aquarel en pastel en de combinatie van beide.
In de loop der jaren heeft hij tal van exposities gehad, waaronder tweemaal in Shrewsbury Engeland, waar de aquarel-techniek heel geliefd is.

De expositie is te bezichtigen op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 13.00 uur.

De toegang is gratis.

ETALAGEKUNSTROUTE VERPLAATST NAAR AUGUSTUS 2020 Meer

 

VANWEGE HET CORONAVIRUS IS DE ETALAGE KUNST ROUTE VERPLAATST

DE PLANNING VAN DE EVENEMENTPERIODE IS – ONDER VOORBEHOUD – VOORLOPIG BEPAALD:
VAN ZATERDAG 8 TOT EN MET ZONDAG 30 AUGUSTUS 2020.

Bathmens Beeldende Kunst- en Kultuurkring, de BBKK, organiseert van zaterdag 25 april tot en met zondag 17 mei 2020 een EtalageKunstRroute. Een groot aantal ondernemers in de kern van Bathmen heeft (een deel van) de etalageruimte hiervoor beschikbaar gesteld.

Kunstenaars uit Bathmen en omstreken worden uitgenodigd daartoe werk aan te leveren. Als dat een werk iets vertelt over Bathmen, bijvoorbeeld met een dorpsgezicht, is dat mooi, maar verplicht is dat zeker niet. Het staat elke kunstenaar vrij werk naar eigen keuze aan te bieden.
De kunstwerken worden tentoongesteld in de etalages van ondernemers in de kern van Bathmen.

Zowel professionele- als amateurkunstenaars kunnen deelnemen aan de EtalageKunstRoute. Ze kunnen zich aanmelden door het deelnameformulier te downloaden. Klik daarvoor hier.
Het deelnameformulier geeft alle informatie, onder meer over de afmetingen en aantallen te exposeren werk, wanneer en waar de werkstukken kunnen worden geplaatst en opgehaald, etc.

Één week voor de opening kan de EtalageKunstRoute-GIDS worden gedownload, voor een wandeling of fietstocht langs het geëxposeerde werk.

×
MENU