Vrijdag 2 september 2022 19.30 uur in Braakhekke voor BBKK-leden

Het officiële gedeelte (met drankje en hapje in de pauze)  wordt geopend met een presentatie over BBKK geschiedenis en hoogte punten door Evert van de Weg over Aansluitend zal Mieke Conijn, directeur van het Kunstenlab en adviseur Kunst & Cultuur van de Gemeente Deventer, haar visie over lokaal cultuurbeleid uiteenzetten. Na de pauze geeft Elise v.d. Linde, kunstenaar uit Deventer, een presentatie over digitale kunst.

Zaterdag 3 september 2022 van 10.00 – 16.30

De 33e kunstmarkt wordt gehouden op het gehele Kerkplein, op de Brink en in de Dorpsstraat en biedt de bezoekers de mogelijkheid een grote collectie kunstwerken te bewonderen, direct in contact te komen met de kunstenaars en werk aan te kopen. Een zorgvuldige selectie bij de invulling van 84 kramen zorgt voor een hoog niveau, grote diversiteit en een breed aanbod van technieken en disciplines zoals schilderijen, beelden, keramiek, fotografie, sieraden, glas en textiel. Verder zijn er diverse demonstraties en is er een workshop voor jong en oud.

Muzikaal wordt alles ondersteund door easy listening muziek, s’ morgens treedt in de muziekkoepel op de Brink het duo Soul Men op. s’ Middags zal de semi-akoestische band Muziekhandel Droog optreden.

Zoals gebruikelijk wordt er ook dit jaar weer een juryprijs beschikbaar gesteld voor de deelnemers met de mooiste kunstwerken en zijn er op en rond de Kunstmarkt in ruime mate hapjes en drankjes te vinden.

Zondag 4 september van 14.00 – 16.00

Gratis voor leden; niet-leden betalen € 5,–.

Presentatie van de Nederlandse schrijver Tommy Wieringa https://www.debezigebij.nl/auteur/tommy-wieringa/ in Boode met aansluitend een vraaggesprek. Na de lezing zal voor een gezellige nazit op de Brink een jazz-combo spelen.