VANWEGE HET CORONAVIRUS IS DE ETALAGE KUNST ROUTE VERPLAATST

DE PLANNING VAN DE EVENEMENTPERIODE IS – ONDER VOORBEHOUD – VOORLOPIG BEPAALD:
VAN ZATERDAG 8 TOT EN MET ZONDAG 30 AUGUSTUS 2020.

Bathmens Beeldende Kunst- en Kultuurkring, de BBKK, organiseert van zaterdag 25 april tot en met zondag 17 mei 2020 een EtalageKunstRroute. Een groot aantal ondernemers in de kern van Bathmen heeft (een deel van) de etalageruimte hiervoor beschikbaar gesteld.

Kunstenaars uit Bathmen en omstreken worden uitgenodigd daartoe werk aan te leveren. Als dat een werk iets vertelt over Bathmen, bijvoorbeeld met een dorpsgezicht, is dat mooi, maar verplicht is dat zeker niet. Het staat elke kunstenaar vrij werk naar eigen keuze aan te bieden.
De kunstwerken worden tentoongesteld in de etalages van ondernemers in de kern van Bathmen.

Zowel professionele- als amateurkunstenaars kunnen deelnemen aan de EtalageKunstRoute. Ze kunnen zich aanmelden door het deelnameformulier te downloaden. Klik daarvoor hier.
Het deelnameformulier geeft alle informatie, onder meer over de afmetingen en aantallen te exposeren werk, wanneer en waar de werkstukken kunnen worden geplaatst en opgehaald, etc.

Één week voor de opening kan de EtalageKunstRoute-GIDS worden gedownload, voor een wandeling of fietstocht langs het geëxposeerde werk.