Bathmen, 31 mei 2020

Geachte BBKK-leden en geïnteresseerden,

De organiserende commissie van de Bathmense Kunstmarkt heeft in overleg met het bestuur van de BBKK geconcludeerd, dat onder de huidige omstandigheden het helaas niet mogelijk is om de 32e editie van de kunstmarkt, op zaterdag 5 september 2020 te laten plaats vinden. Teveel onzekerheden en de restricties van dit moment, laten niet toe dat de organisatie van dit jaarlijkse mooie kunstevenement, kan worden uitgevoerd zoals ons voor ogen staat.

Alle ingeschreven kunstenaars zullen wij persoonlijk berichten over dit besluit.

Wij hopen u allen in goede gezondheid op zaterdag 4 september 2021 weer te mogen verwelkomen op onze kunstmarkt!
Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Met vriendelijke groet,

De kunstmarkt commissie,
Mieke Berends (coördinator), Monique Nuwenhof, Annekevan der Feijst en At Flierman.

_____________________________________________________________________________________________________________________________


BATHMENSE KUNSTMARKT

Zaterdag 5 september 2020

van 10.00 tot 17.00 uur, in en rond de Dorpskerk en op de Brink. Ruim 80 exposanten tonen werk in een groot aantal disciplines.
Mooie kunst van bekende maar ook nieuwe kunstenaars, tegen betaalbare prijzen en dat alles in een gezellige intieme sfeer. En de horecagelegenheden met hun terrassen dragen daar extra aan bij.
Ongeveer 80 kramen gevuld met schilderijen, keramiek, glaskunst, houtsnijwerk, beelden van brons, steen en ijzer, fotografie, klankkunst, textiel, leer, tekeningen, etsen en sieraden van kunstenaars uit alle delen van Nederland.

Klik hier om naar de website van de Bathmense Kunstmarkt te gaan.