Op 3 september a.s. vindt de 33e kunstmarkt plaats.

De Kunstmarkt is open van 10.00 uur tot 16.30 uur en wordt gehouden op het gehele Kerkplein, op de Brink en in de Dorpskerk. Bezoekers kunnen net zo als vorig jaar een rondje lopen. Ook dit jaar zijn er weer kunstenaars uit het hele land aanwezig onder de ca 85 deelnemers. Van de 85 kunstenaars die gaan exposeren staan 27 kunstenaars voor het eerst in Bathmen.

 

  • Veel verschillende technieken en disciplines zoals schilderijen, beelden, keramiek, fotografie, sieraden, glas, textiel zijn weer te zien. Ook zijn er diverse demonstraties en er is ook een workshop voor jong en oud.
  • Muzikaal wordt alles ondersteund door easy listening muziek, s’ morgens treedt in de muziekkoepel op de Brink het duo Soul Men op, bestaande uit zanger/gitarist Siebren Zijlstra en trompettist Arjan Stam.
  • s’ Middags zal de semi-akoestische band Muziekhandel Droog, bestaande uit vier muzikanten uit de omgeving van Raalte.

Zoals gebruikelijk wordt er ook dit jaar weer een juryprijs beschikbaar gesteld voor de deelnemers met de mooiste kunstwerken en zijn er op en rond de Kunstmarkt in ruime mate hapjes en drankjes te vinden.
De kunstmarktcommissie heeft er alle vertrouwen in dat het ook dit jaar weer een sfeervolle kunstmarkt zal zijn waar veel moois te zien en te horen is.

Zie voor verdere informatie op website www.kunstmarktbathmen.nl