Nieuws

Start BBKK programma 2022

Start BBKK programma 2022 uitgesteld. Cursusdata verschroven. Wij zijn nog in afwachting van de nieuwe maatregelen en openstelling voor de theater- en cultuursector.

Meer

Cultuurhuus en Infopunt zijn gesloten en maandag 17 januari 2022 weer open

We hadden het al wel verwacht en hebben helaas onze deuren weer moeten sluiten. Er zijn echter uitzonderingen voor onze dorpshuisfunctie. Wij zijn i.v.m kerst en nieuwjaar van 25 december tot en met 9 januari gesloten.

Meer

Versoepeling Corona Maatregelen per 5 juni 2021

In de persconferentie op 27 mei jl. zijn een aantal versoepelingen aangekondigd. Dat stelt de BBKK in staat uitvoering te geven aan de voorgenomen activiteiten. In de bijlage meer informatie.

Meer

BBKK activiteiten 2e helft 2021

De BBKK zorgt er voor, dat de activiteiten worden hervat, zodra dat weer wordt toegestaan.

Meer

Bathmense kunstmarkt

Helaas, gedwongen door de maatregelen tegen de Corona-pandemie, moesten wij in 2020 afzien van de organisatie van onze jaarlijkse kunstmarkt. Dat was een pijnlijk streep door de rekening.

Meer

BBKK lezing op 21 april 2021 afgelast

Als gevolg van de huidige Corona-maatregelen kan de lezing over ‘de Stadsbeeldhouwer van Amsterdam, Hildo Krop’ geen doorgang vinden.

Meer

Vacatures

De Algemene Ledenvergadering van de BBKK zal in maart 2022 besluiten tot de benoeming van: • een nieuwe Voorzitter en • een nieuw Bestuurslid Lezingen

Meer
×
MENU